Tetőjavítás az egész országban!

Hívjon minket 0-24 órában elérhetőek vagyunk!
Azonnali visszahívást kérek!

Tetőjavítás Korrekt Áron!

cserepeslemez fedés
cserepeslemez fedés
Cégünkről

Tetőjavítás kiváló minőségben!

A tetőjavítás olyan fontos feladat, amelyet időnként el kell végezni annak érdekében, hogy az épület megfelelő védelmet nyújtson az időjárási viszontagságok ellen. Amikor a tető megsérül vagy elavultá válik, számos probléma merülhet fel, beleértve a szivárgást, a hőveszteséget és a szerkezeti károkat. A tetőjavítás során szakemberrel kell együttműködni annak érdekében, hogy a munka megfelelően legyen elvégezve és hosszú távú eredményt érjünk el. A javítás folyamata általában magában foglalja a sérült területek azonosítását, a meglévő anyagok javítását vagy cseréjét, valamint a tetőszerkezet megerősítését, ha szükséges. Fontos figyelembe venni az épület helyzetét, az időjárási viszonyokat és a megfelelő anyagok kiválasztását annak érdekében, hogy a javítás tartós és hatékony legyen. A tetőjavítás időben történő elvégzése megelőzheti a nagyobb problémák kialakulását és megőrizheti az épület értékét és funkcionalitását.

Tekitse meg tetőfedő, ács munka referenciáinkat!

Profi tetőjavítás Garanciával!

Tetőjavítás, tetővízszigetelés, tetőszigetelés javítás, akár rövid határidővel, garanciával. Ne halogassa a tetőjavítást! Akár az életkor, akár a nedvesség miatt, ha a tetőt gyorsan megjavítják, elkerülheti a további problémákat. Ha a tetőnk megsérül vagy hiányos, könnyen előfordulhat, hogy a födémek, falak átnedvesednek, ami visszafordíthatatlan károsodást okoz.
 
01.

Minőségi kivitelezés

A teljes körű, minőségi kivitelezés biztosítása érdekében remek szakmai ismeretekkel rendelkező szakemberekkel dolgozunk.

02.

Szaktanácsadás

Ügyfeleink számára a felújítás és az átépítések során felmerülő szakmai, illetve tervezési területen felmerülő kérdésekben díjmentes szaktanácsadást biztosítunk.

03.

Szállítási feladatok

Az évek során jól bevált beszerzési forrásokkal, szakmai tanácsadással segítünk az ügyfeleinknek.

Teljeskörű tetőjavítás szolgáltatások

Több év tapasztalat a tetőfedés területén

A tető javítása izgalmas projekt lehet, amelynek során megújíthatjuk otthonunk külső megjelenését és növelhetjük annak értékét. A palatetők általában hagyományos és esztétikus megjelenésükkel hívogatják a tekinteteket, azonban az idő múlásával megkopnak és megsérülhetnek.

Tetőjavítás folyamata

01.

Értékelés és tervezés

Első lépésként felmérjük a tető jelenlegi állapotát, és megtervezzük a felújítást. Ebben a fázisban meghatározzuk az esetleges sérült, vagy rossz állapotú részek cseréjét is.

02.

Árajánlat készítése

A szakembereink által felmért munka alapján készül egy árajánlat, amely tartalmazza a felújítás várható költségeit és az elvégzendő munkákat.

03.

Anyagok kiválasztása

A megfelelő tetőfedő anyagok kiválasztása fontos lépés. Ez lehet cserép, zsindely, lemez, vagy más típusú anyag, attól függően, hogy milyen típusú tetőről van szó és milyen stílusban szeretnénk megújítani.

04.

Befejező munkák

A kiválasztott tetőfedő anyagok telepítése a megfelelő módon, figyelembe véve az esetleges dőlésszöget és egyéb tényezőket. A munka befejezése után alapos takarításra van szükség, majd egy végső ellenőrzés, hogy biztosak lehessünk a munka minőségében és az esetleges hiányosságok kijavításában.

Szolgáltatásaink

További tetőjavítás, tetőfedő szolgáltatásaink

Palatetők javítása

A régi palatető felújításának számos módja van. A felújítás legelterjedtebb módja a régi kőlapok fedőanyagának lerakása. A felújítás azonban a palacserével is megoldható.

Cseréptetők javítása

Kerámia cseréppel vagy betoncseréppel történő tetőfedés esetén szükség lehet a régi tető eltávolítására és a tetőszerkezet megerősítésére vagy újjáépítésére.

Zsindelytetők javítása

Zsindelytetőink festéssel, tisztítással felújíthatók, de ha nagyon fejlett, akkor teljes tetőcsere szükséges. Ebben az esetben újabb réteg tetőfedő anyagot építünk.

Cserepeslemez tetőfedés

A tetőfedés cserépes lemezekkel történő cseréje egy tartós, megbízható és esztétikus megoldás lehet az épület tetőszerkezetének felújítására vagy javítására. Ezáltal biztosítható az épület védelme az időjárás viszontagságaival szemben, növelhető annak élettartama és értéke,.

Hagyományos cserepezés

Ma Magyarországon ez a legelterjedtebb tetőfedési módszer. A kerámia tetőfedés hosszútávú tartósságot biztosít, megbízható, ugyanakkor esztétikus megoldás. A sokféle cserépválasztéknak köszönhetően a változatos, személyre szabható fedésmódok hozhatók létre.

Trapézlemez tetőfedés

A trapézlemezeket védőtetők és teraszok tetőfedő anyagaként használjuk. Alkalmasak nagy ipari, kereskedelmi épületek vagy csarnokok tetejének borítására. Nagy táblákban kaphatók, viszont súlyuk miatt könnyen szállíthatók. Előnyük, hogy rövid idő alatt nagy felületeket tudunk lefedni velük.

Miért válsszon minket
6 ok, amiért minket választanak a tetőjavítás során
Minőségi alapanyagok

Csak minőségi hosszantartó, jó referenciájú anyagokkal dolgozunk!

100% elégedettség

Kimagasló ügyfélelégedettségi indexünk bizalmat ad ügyfeleinknek!

Szakképzett csapat

Fontos számunkra munkatársaink folyamatos képzése!

0-24 elérhetőség

Hívjon minket a nap 24 órájában, akár hétvégi munkakezdéssel is!

Gyors válasz

Ügyfélszolgálatunk azonnal elérhető, és minden esetben visszahívja Önt!

Garanciális munka

Munkánkra garanciát vállalunk, ezzel is védjük ügyfeleink érdekeit!

Ügyfeleink mondták rólunk

Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért az elvégzett munkáról a tetőfedés után kérjük őszinte véleményüket!

11zon_cropped
4.5/5
Nagy Olivér

Gyorsan kijöttek, és szép tetőt készítettek nekem. A palatetőmre rakattam fel cserepes lemezt, amit bontás nélkül megoldottak. A garancia vállalásuk győzött meg, ajánlom őket!

11zon_cropped (1)
4/5
Horváth Andrea

Hamar megállapodtunk, mert korrekt csapat, már az első pillanatban látszott. Egy 150 nm-es tetőt kértem minőségi cserépből. Köszönöm a gyors ügymenetet, és hatékony munkavégzést!

11zon_cropped (2)
4.5/5
Martinovics Ottó

Azonnal felvették a telefont, pedig sok helyen ez nem így van. Pécsre kértem tetőt. A kiszállásuk gyors, és díjtalan volt, pedig hétvégén történt. Hozzáállásuk példátlan volt, csak ajánlani tudom őket!

Gyakori kérdések

A legrelevánsabb kérdések ügyfeleinktől

Igen! Az ország teljes területén díjmentes kiszállást és állapotfelmérést végzünk. Az állapotfelmérés után részletes árajánlatot dolgozunk ki.

Igen! A garancia időtartama és feltétele minden munkánál más és más, egyeztetés után pontosan meg tudjuk modani.

Természetesen! Országszerte több nagykereskedéssel is kapcsolatban állunk, így megoldjuk beszerzési igényét.

Nem! Sok más kivitelezővel ellentétben mi nem kérünk előleget a munka megkezdése előtt. A munka ellenértéke minden esetben az átadás után fizetendő.

A Lindab tetőfelújításhoz gyártott rendszerei talán pont azért válnak napról napra népszerűbbé, mert – a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően – rendszerei hatékony és komplex alkalmazásokat kínálnak az egyszeriben jelentkezőproblémákra. A svédacél alapanyagból gyártott elemek statikai, műszaki, gazdasági és esztétikai vonatkozásban is a tetőfelújítások legalkalmasabb eszközei: pénzt, időt és energiát takaríthatnak meg, akik a Lindab technológia mellett döntenek.

A különösen nagy teherbírású szerkezetek kis önsúlya miatt nem kerül veszélybe az épület megmaradó részeinek statikai egyensúlya. A rendszerek variabilitása, a beépítésre kerülő anyagok rugalmassága – tökéletesen vízzáró illesztésekkel – olyan bonyolult tetőszerkezetek fedését is lehetővé teszi, mint a kiugró ablakok, a függőleges tűzfalak, illetve az egyedi csomópontok. Sok esetben biztosítja az elhasználódott burkolat (pl., cserép, pala, zsindely) bontás nélküli újrafedését. Mivel a termékek ellenállnak a korróziónak, az UV sugárzásnak és a szélsőségesebb környezeti hatásoknak is, különlegesen tartós és éppen ezért gazdaságos megoldást nyújtanak. Csökkenti a költségeket, hogy az elemek pontos gyártási geometriája, illetve magas előregyártottsági foka miatt az ún. száraz technológiával végzett helyszíni szerelés napokon belül elkészül. Az eredmény pedig a Lindab termékek többféle mintázatának és profilméretének (trapéz-, cserepes-, vagy síklemez), illetve széles színválasztékának köszönhetően számtalan színárnyalatban és formában pompázó, modern, tartós, magas műszaki színvonalú tető.

A legdivatosabb trendeknek vagy akár a klasszikus, a mediterrán és “minimalista” ízlésnek is megfelelő, esztétikus tetőzetek valósíthatóak meg a Lindab sokféle színárnyalatával és típusváltozatával.

 

Külön megemlítendő, hogy a hazánkra jellemző többségében a 60-as, 70-es években megépült családi házak régi palatetői (sík-, és hullámpala) megbontás nélkül könnyedén felújíthatóak!

Az akkori szerkezetek kis terhelésre lettek tervezve, és a felújításnál ez egy nagyon fontos statikai szempont. A Lindab tetők önsúlya kicsi, minimális többletterheléssel kell számolni. Gazdaságos felújítási módszer: nem kell elbontani a régi palát, nem kell elszállíttatni a veszélyes hulladékot, és hosszú időre tartós új tetőfedés fogja védeni az épületet.

A nagyszilárdságú alapanyagnak, a tökéletes vízzáróságnak és a mechanikai hatásokkal szembeni ellenállóságának köszönhetően a legkorszerűbb technológia.

A fejlődésnek fordulópontjához érkező modern építészet a rekonstrukciók terén is új kihívások elé állítja a megrendelőket. A tervezőknek és kivitelezőknek olyan alkalmazásokat kell produkálnia, amelyek már nehezebben valósíthatóak meg a régi anyagokkal, technológiákkal. Gondoljuk csak az épület műszaki paramétereit, energetikai tulajdonságait, tűzbiztonsági jellemzőit meghatározó szabványokra vagy akár a növekvő energiaárak, illetve az emelkedő állagmegóvási költségek által ránk kényszerített feladatokra.

 

Meglévő épületeink felújítására több indok is adódik: esztétikai (legyen szebb az épületünk), műszaki (karbantartás, hibaelhárítás, fejlesztés), funkcionális (változó felhasználás) és gazdasági (ingatlanpiac) érdekek mindig együttesen kezelendő szempontok, a hangsúlyok persze egyedileg alakulnak konkrét megvalósítások során. Ennek megfelelően a felújítási tevékenység többféle szinten is jelentkezhet.

 

Beszélhetünk egyszerűbb esetekben bizonyos épületszerkezeti elemek cseréjéről (pl. elavult ereszcsatorna vagy tetőfedés helyett újabb, korszerűbb rendszerek elhelyezése), bizonyos szerkezeti részek kiegészítéséről (pl. meglévő falazott szerkezetek utólagos, jobb hőszigetelést nyújtó homlokzat-burkolás) vagy összetettebb műszaki feladatokat jelentő, nagy léptékű átalakításokról is (pl. beázásoktól szenvedő régi lapos tetők felújítása új, nagyobb hajlású tetőszerkezettel és tetőfedéssel, vagy akár komplett új szint ráépítésével létrehozott bővítéssel).

Álltalános ajánlások cserepeslemez felrakáshoz.

 

 

Cserepeslemez szállítása

A kompakt, kistáblás 2 modulos cserepeslemezeket nem visszaváltható raklapokon szállítjuk.
A szállításukhoz nem szükséges speciális szállító jármű .Biztosítani kell
azonban, hogy az anyag szállítása közben ne sérüljön meg a csomag. A könnyű kétmodulos lemezek lehetővé teszik a nehezen megközelíthető helyszínére való szállítást is. (pl.: lépcsőházon keresztül), melyet egy személy is könnyen elvégezhet minden speciális eszköz használata nélkül.

Cserepeslemez tárolás

A Kompakt cserepeslemezeket száraz és jól szellőző raktárhelyiségekben kell tárolni. Hosszabb tárolás esetén a rakatot lejtős felületre kell helyezni , ami lehetővé teszi a lapok között felgyülemlő pára-nedvesség elpárolgását, vagy kifolyását.

Fontos – a lapok nedvesség miatt okozta felületkárosodásra a garancia nem vonatkozik és az ebből adódó reklamációkat nem ismerjük el.

 

Cserpeslemez vágása

Tilos a cserepeslemezek vágása olyan szerszámokkal, amelyek használata jelentős hőfejlődéssel (hirtelen hő-emelkedéssel) jár, így pl. sarokcsiszolóval. Ez a szerves és cink bevonat sérülésével járna, minek következtében megindul a korrózió, amit a   lemezfelületbe olvadó felhevült forgácsdarabok tovább gyorsítanak. 

Megfelelő szerszám pl. a Nibbler vibrációs olló, vagy rövid hosszanti irányú vágásoknál az egyszerű lemezolló.

Megjegyzés – a garancia egyik feltétele a bevont lemez fedetlen vágott éleinek védelme lakkozással.

 

Cserepeslemez karbantartása

A szállítás, a szerelés vagy megmunkálás folyamán keletkezett esetleges bevonat sérüléseket megtisztítás és zsírtalanítás után a sérülés helyén megfelelő lakkal ki kell javítani . A vágott éleken, melyek nincsenek megfelelően lakkal lekezelve bekövetkezhet a bevonatrétegek felválása.
Ez egy természetes jelenség, és nem képezi az anyag reklamáció alapját. Ajánlott a tető évenkénti felülvizsgálata a szükséges karbantartási műveletek elvégzéséhez.

Nem szabad a lapokat a csomagolásból közvetlenül felfelé emelve kivenni mivel ez károsíthatja a bordázott bevonatát. A lap felemelése előtt, a lapot egy pár centiméterrel enyhén előre kell nyomni. E során különleges óvatossággal kell eljárni. 

 A kompakt azaz  kistáblás   cserepeslemezek olyan tetőkön használhatók, amelyek lejtési szöge legalább 15°. Ha kisebb dőlésszögű tetősíkra kellene felszerelni, fel kell venni a kapcsolatot a forgalmazó műszaki tanácsadójával, vagy kérje ki cserepeslemez fedésben járta kivitelezők véleményét.

 Ezekben  a kérdésekben a Tetőre fel csapat pontosan tud segítséget nyújtani.

 

Szerkezet előkészítése cserepeslemez felrakáshoz.

 

Indító profil, ereszszegő

A kompakt fém tetőcserepeket hagyományosan a lécek és az ellenlécek felhasználásával előkészített alapra kell felszerelni.
Az alap elkészítését a tetőfedés alapelveinek megfelelően kell elvégezni. Nagyon fontos nem megfeledkezni az eresz-tetőgerinc megfelelő szellőztetésének biztosításáról.
A kompakt cserepeslemezek összeszerelésekor az Univerzális Szellőztető Bádogos Elemet kell használni. Ez a termék az indítóprofil funkcióját is betölti. 
A felszerelés elkezdése előtt ellenőrizni kell a tető átlóit. A tető lejtési szöge nem lehet kevesebb, mint 15 fok.

Az univerzális szellőztető bádogos elemet az elem alsó felén lévő szerelőfuraton keresztül kell rögzíteni. A csavarokat a felső felén lévő nagyobb vezetőfuraton keresztül kell bevezetni, ahogy az a mellékelt ábrán látható.

Tetőlécek távolsága cserepeslemez szereléshez

A vállalkozónak minden erőfeszítést meg kell tennie a tetőlécek pontos  elhelyezésénél és a tető előkészítésénél a fém cserepeslemezek szereléséhez.
A lécek pontos elhelyezése kulcsfontosságú, és nagy hatással van a végső  eredményre.

 A legfontosabb a fő lécek távolsága, amelynek 350 mm-nek kell lennie. Azonban az első cserépléc felső síkjától a második léc sor felső síkjáig  250 mm-nek kell lennie. (a jobb oldali felső képen) Ezek 30×50 mm cseréplécekhez vannak igazítva.

Cserepeslemez felszerelése

 

Az első cserepes lemez tábla felszerelése

Az első sor lemezt nagy gondossággal kell beállítani az eresz vonalra merőlegesen. Az első sornál kis hibának tűnő eltérés a merőlegestől a sokadik sornál már több centiméter is lehet.

A folyamatot az alábbi kép illusztrálja. Első lépésként a kistáblás lemezeket rögzítsük egymáshoz a tetőn, úgy hogy a segéd furatok egymáshoz csatlakozzanak. Miután felhelyezünk egy teljes sort, igazítsuk a cserepeslemez felső szélét a gerinc tetősík legszélső pontjához. Ez lesz a kiindulási pontunk, és ehhez álltjuk be az egész sort. Egy rögzítő csavarral fogassuk meg a legfelső táblát 1 db csavarral. Így már nem fog lecsúszni a tetőről a lemez, amíg beállítjuk a megfelelő vonalat.

A cserepeslemez belső felén az eresztől a gerinc irányába felmérünk a lemezen 3 m-t, majd megjelöljük egy toll segítségével ezt a méretet a lemez felületén. Majd a lemez alsó részétől, ahonnan az első méretet mértük, onnan a cserepes lemeztől merőlegesen felmérünk 4 m-t és megjelöljük a cseréplécen. A befejező lépésként, a két pontot összekötve 5 métert kell, hogy kapjunk. Ebben az estben a cserepeslemez a merőleges az ereszcsatorna vonalához.

A szerelést az ereszcsatorna felől kezdjük, miután az alsó ereszszegély felkerült a helyére.         

A legelső táblát vonalban rögzíteni kell az univerzális szellőztető bádogos elemhez, mely egyben az indítóprofil funkcióját is betölti.

Ez után Torx típusú csavarokkal rögzítjük a lemezt a lécekhez. Minden következő vonalban lévő lapot az előzővel (lejjebb lévő) a középső és a jobb oldali szerelő lyukakon keresztül összefűzünk, s csak ezután rögzítjük a lécekhez

Mit jelent az Easy Link cserepeslemez tábláknál?

A speciális kivágás és a szélső borda kialakítása lehetővé teszi a lapok tökéletes illesztését úgy, hogy ne legyen látható a hosszanti toldás.

Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a négy egymást átfedő lemez illesztési helyén a lemezek kidomborodása, az moduláris és acompact cserepeslemeznek az alsó függőleges mintában sarokkivágása van. 

Ez lehetővé teszi, hogy ne találkozzon négy lemez egymáson az illesztési ponton, és biztosítja, hogy a fedési felület egy síkban fusson. Ezen kívül a szélső bordázatok speciálisan kialakított profilja lehetővé teszik a lemezek tökéletes illesztését egymáshoz úgy, hogy ne legyen látható a toldás vonala.

Cserepeslemez táblák szerelési sorrendje

A kompakt cserepes lemezeket az eresztől a gerinc felé kell felszerelni. A kompakt fém cserepeslemezek szabályos összeszerelési sorrendje a jobbról balra történő szerelés. A kompakt fém cserepeslemezek :
STIGMA® 2.0, BAVARIA Roof® 2.0 és GAMMA® 2.0 esetében balról jobbra történő szerelés is lehetséges.
Az első vonalban lévő lapot rögzíteni kell az univerzális szellőztető bádogos elemhez, mely egyben az indítóprofil funkcióját is tölti be.

 Ez után Torx csavarokkal rögzítjük a lemezt a lécekhez. Minden következő vonalban lévő táblát az előzővel (lejjebb lévő) a középső és a jobb oldali szerelő lyukakon keresztül összefűzünk és csak ezt követően rögzítjük a lécekhez.

Cserepeslemez csavarozása, rögzítése

A oldalirányú szél lökésszerű hatás a nem csak a cserepeslemez tetőkre van nagy veszéllyel, hanem minden olyan tetőre ami nincs megfelelő módon lerögzítve. Ezért nagyon fontos, hogy a tetőlemezeket a megfelelő módon a megfelelő sorrendben rögzítsük a tető lécekhez. 

Fontos, hogy az ereszfelöl a lemezeket minden sorban meg kell csavarozni, 4,8×35 mm EPDM önmetsző csavarral, illetve az épület szélén elhelyezett cserepeslemezek szélső cserépminta völgyét egészen a gerincig.

A kistáblás cserepes lemezek pontos egymáshoz illeszkedést, segítik az előre meghatározott furatok. Ezek a lyukak rögzítését 4,8×20 mm EPDM Torx fejű csavarokkal tudjuk egymáshoz fogatni.

 

 

Cserepeslemez szegők beépítése

 

Cserepeslemez vágása vápaszegélynél

A lemezek vápaszegélyhez való bevágását a vápa vonalában kell elvégezni, ami biztosítani fogja az esztétikai megjelenést.
Vápaszegély tömítésként az expanziós tömítés használatát javasoljuk a lemezek bordázatának magasságáig.

Tilos a cserepes lemezek vágása olyan szerszámokkal, amelyek használata jelentős hőfejlődéssel (hirtelen hő-emelkedéssel) jár, így pl. sarokcsiszolóval. Ez a szerves és cink bevonat sérülésével járna, minek következtében megindul a korrózió, amit a   lemezfelületbe olvadó felhevült forgácsdarabok tovább gyorsítanak. 

Megfelelő szerszám pl. a Nibbler vibrációs olló, vagy rövid hosszanti irányú vágásoknál az egyszerű lemezolló.

Gerincelem felszerelése cserepeslemez tetőre

A gerincelemet rövid 4,8 x 20 mm csavarokkal rögzítjük „fűző” minden második hullám tetején, előzetesen gerinc szellőző szalagot használva.

Oromdeszka szegély felszerelése cserepeslemez tetőre

Mivel a tetőfedés szélén gyakran erős szelekkel kell szembenéznünk,
ne felejtsük el, hogy az oromdeszka szegélyt megfelelően erősen kell rögzíteni. 

Ebben az esetben a OROMDESZKA SZEGÉLY II-t használjuk. Először az oromdeszka szegély alsó részét rögzítjük a lécekhez. Ezt az elemet
állóférc segítségével kell szerelni mind a tetősík oldaláról, mind a külső oldalról. A tetőfedés elkezdése előtt a bádogos elem alsó síkjára ráragasztjuk a 3 cm-ig táguló expanziós tömítést (a lemez bordázat magasságának megfelelően)

Az oromdeszka szegély külső eleméhez bádogos csavarokat kell használni. Amennyiben szükséges az oromdeszka szegélyek toldása ,úgy 15-30 mm átfedést kell alkalmazni.
A szélső lemezeknél, amelyek átfedésben vannak a oromdeszka
szegély alsó részével a szerelő furatokat csavarokkal tudjuk letömíteni.

Falszegély felszerelése cserepeslemez esetén

A rögzítés előtt helyezzük a szegélyt a tető széléhez a jó illeszkedés elérése céljából, figyelembe véve a fal típusát és a tetősík szögét. Ebben az esetben a FALSZEGÉLY II-t használjuk. 

A levágott és meghajlított szegélyt lapos állóférccel rögzítjük a lécekhez. Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a szegély teljes
hosszában hozzáérjen a falhoz. Ha a falszegélyeket toldani kell , akkor 50
mm átfedést kell alkalmazni. Azonban az átfedést meg kell növelni, ha a tető
szöge 25º alatt van. Az oromdeszka szegély szereléshez hasonlóan a szélső lemezeken, amelyek átfedik a szegélyt, a szerelő lyukakat csavarokkal kell lezárni.

A falhoz való csatlakozást le kell tömíteni Tetőfedő Szilikonnal.

Kérjen ajánlatot tetőfedés munkákra

Tökéletes megoldást nyújtunk tetőjének!

Iroda

Hívjon, vagy keressen minket elérhetőségeink egyikén, és azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Budapest

Email: info@tetofedoesbadogos.hu

Ingyenes konzultáció

Kérjen Ajánlatot!

Call Now Button