Cserepeslemez szerelés

 

A cserepeslemezes tetőfedés egy olyan népszerű módszer, amelynek fő vonzereje az ára – a többi tetőfedő anyag töredékébe is kerülhet. Megjelenése esztétikus, tartós és időtálló.

Sajátossága, hogy mintázatának köszönhetően a valódi cseréptetőre hasonlít, emiatt rendkívül elterjedt és népszerű az alkalmazása. Ideális új épületek fedéséhez és régi házak tetőfelújításához egyaránt, valamint olyan helyzetekben, amikor a tetőt nem szabad terhelni például ráépítésnél, alacsony hajlásnál, vagy íves szerkezetnél.

Hívjon most!
Telefonszámunk: +36 20 208 90 56

Háztetők szerkezete felújítása szarufák, lécek, fóliák, lambériák, régi cserepek átforgatása és új cserepezés, új előtetők és teraszok építése.

Állókorcos fedés

 

Az állókorcos tetőfedés technikája kiválóan alkalmas nagy területek fedésére, burkolására. Kitűnő minőségének köszönhetően, bármilyen tetőfelület fedését lehetővé teszi.

A korcok kis magassága modernitást és könnyedséget kölcsönöz a tetőknek, így nagyon népszerű építészeti eszköz. Összetettebb formájú épületeken való alkalmazása a fejlett technológiát reprezentálja, valamint remekül bírja a szélsőséges időjárási körülményeket és minimális karbantartást igényel.

Hívjon most!
Telefonszámunk: +36 20 208 90 56

Cégünk a tetőfedés és bádogos munkák mellett tetőjavítást és tetőszigetelés is vállal!

Hagyományos cserepezés

 

A hagyományos cserepezés nevéből adódóan régi hagyományokra nyúlik vissza: már évezredekkel ezelőtt is alkalmazták. Népszerűsége napjainkban is számottevő: ma Magyarországon ez a legelterjedtebb tetőfedési módszer.

A kerámia tetőfedés hosszútávú tartósságot biztosít, megbízható, ugyanakkor esztétikus megoldás. A sokféle cserépválasztéknak köszönhetően a változatos, személyre szabható fedésmódok hozhatók létre. Közepes- és meredek hajlásszögű, sík, kúpos és lapos tetőknél egyaránt alkalmazható.

Hívjon most!
Telefonszámunk: +36 20 208 90 56

15% KEDVEZMÉNY MINDEN TETŐFEDŐ MUNKÁRA!

HÍVJON MINKET A +36 20 208 90 56 TELEFONSZÁMON VAGY ÍRJON A gavrilg994@gmail.com CÍMRE.

Küldjön üzenetet és visszahívjuk!

  Keressen minket!

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével!

  Stefán Gábor:
  +36 20 208 90 56

   

  küldjön e-mailt:
  gavrilg994@gmail.com